ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ | ΔΗΜΟΣ ΘΗΡΑΣ | Beta Version
Ηµεροµηνία ∆ηµοσίευσης
01/02/2017
Χρήστης Καταχώρησης
ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ
Φορέας
Δήμος Θήρας
Υπηρεσία
Επικοινωνία & Δημόσιες Σχέσεις
Είδος
Δελτίο Τύπου
Τίτλος
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ
Α.Δ.Α.
Α.Δ.Α.Μ.
Τομείς Ενδιαφέροντος

Επισκέφθηκε σήμερα το γραφείο του Δημάρχου Θήρας ο νέος διευθυντής αεροδρομίου Σαντορίνης κος Αλέξανδρος Ευστρατίου. Στη συνάντηση γνωριμίας συμμετείχαν οι πρόεδροι των νομικών προσώπων του Δήμου Θήρας (κος Λευτέρης Τζούρος, κα Κατερίνα Καραμολέγκου και κος Ηλίας Πελέκης) καθώς και επαγγελματικοί φορείς του νησιού.

Ο κος Ευστρατίου, συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο της τεχνικής συντήρησης του αεροδρομίου κο Αντώνη Γαλαίο, συζήτησε με το Δήμαρχο και τους φορείς για την επικείμενη ανάληψη της διαχείρισης του αεροδρομίου Σαντορίνης από τη Fraport, η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στο Μάρτιο. Σύμφωνα με τα λεγόμενα των δύο στελεχών, μέσα σ’ ένα ορίζοντα τεσσάρων χρόνων θα γίνουν αναδιαμορφώσεις στον χώρο του αεροδρομίου με προτεραιότητα στους χώρους υποδοχής των ταξιδιωτών. Επιπλέον, η ασφάλεια του αεροδρομίου θα ενισχυθεί με ιδιωτική εταιρεία φύλαξης (security), ενώ θα αυξηθεί και ο αριθμός της πυροσβεστικής δύναμης στον χώρο.

Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος όπως η καθαριότητα, η στέγαση των υπαλλήλων, η εμπορική ανάπτυξη στον χώρο του αεροδρομίου κλπ.