ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΘΗΡΑΣΙΑ | ΔΗΜΟΣ ΘΗΡΑΣ
Ηµεροµηνία ∆ηµοσίευσης
16/03/2018
Χρήστης Καταχώρησης
ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Φορέας
Δήμος Θήρας
Υπηρεσία
Επικοινωνία & Δημόσιες Σχέσεις
Τίτλος
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΘΗΡΑΣΙΑ
Τοποθεσία
Ημερομηνία Εκδήλωσης
16/03/2018
Τομείς Ενδιαφέροντος

Μία σύντομη πλην άρτια και εξαιρετικής ποιότητας θεατρική παράσταση βασισμένη στο γνωστό μονόπρακτο του Άντον Τσέχωφ "Πρόταση Γάμου" θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 στις 18.30 στο Σχολείο της Θηρασιάς.

Σύμφωνα με τη σκηνοθετική σύλληψη της Κυριακής Σπανού, αυτή η ασυνήθιστα διασκεδαστική πρόταση λαμβάνει χώρα ένα καλοκαιράκι στην εξοχή. Ο Ιβάν Βασίλιεβιτς (Ντίνος Ποντικόπουλος) ξεκινάει μια όμορφη καλοκαιρινή μέρα να πάει να κάνει πρόταση γάμου στη γυναίκα της καρδιάς του (Φρόσω Ζαγοραίου). Τη συναντά τυχαία στην εξοχή. Προσπαθεί απεγνωσμένα να της διατυπώσει την πρόταση και εκείνη απεγνωσμένα να του δείξει πόσο τον θέλει. Όμως κάποια παρεξήγηση επιμένει να εμφανίζεται τη στιγμή ακριβώς που δεν πρέπει, πότε για ένα κτήμα και πότε για έναν σκύλο, μέχρι που η ανείπωτη πρόταση γάμου σχεδόν "πεθαίνει" τον υποψήφιο γαμπρό!

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό και όποιος επιθυμεί από τη Σαντορίνη να την παρακολουθήσει έχει δρομολογηθεί δωρεάν μεταφορά από το Αμμούδι Οίας στις 17.15 με επιστροφή στις 20.30.

Η θεατρική παράσταση είναι μία διοργάνωση του Δήμου Θήρας, της Επιτροπής Πολιτισμού και του ΔΑΠΠΟΣ.