ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΗΡΑΣ | ΔΗΜΟΣ ΘΗΡΑΣ
Ηµεροµηνία ∆ηµοσίευσης
29/12/2016
Χρήστης Καταχώρησης
Administrator
Φορέας
Δήμος Θήρας
Υπηρεσία
Ιδιαίτερο Γραφείο Δημάρχου
Είδος
Δελτίο Τύπου
Τίτλος
ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΗΡΑΣ
Α.Δ.Α.
Α.Δ.Α.Μ.
Τομείς Ενδιαφέροντος

Συνδημότες και συνδημότισσες,

Ο νέος χρόνος που σε λίγο θα υποδεχτούμε, εύχομαι να είναι για όλες και όλους σας  χρόνος  με ευκαιρίες για τους στόχους και τις προσδοκίες σας.

Με προσανατολισμό στην συλλογική ζωή, όπου η ατομική υπόσταση πραγματώνεται, εύχομαι  την επιδίωξή της από την κοινωνία μας. 

Από τον χρόνο, που φεύγει ας κρατήσουμε την γνώση από τις εμπειρίες που είχαμε στο διάβα του, πολύτιμες για την πορεία μας στο νέο χρόνο.

Εύχομαι  η καθημερινότητα στον τόπο μας να  είναι το άθροισμα των ατομικών και συλλογικών επιδιώξεων που επιτρέπουν την προσωπική και κοινωνική πρόοδο. Την πρόοδο της μικρής μας πατρίδας και της χώρας μας. Την αναμόρφωση των αντιλήψεων και των πρακτικών που θα οδηγήσουν σε πιο ευτυχισμένες κοινωνίες.

Οι δυσκολίες και τα παράπονα, καταστάσεις αναπόφευκτες για κάθε άνθρωπο, εύχομαι να ξεπερνιούνται και την θέση τους να παίρνει κανονική, δημιουργική και ευτυχισμένη όσο το δυνατόν ζωή.

Για τους νέους, που και αυτοί σαν τον νέο χρόνο διαδέχονται τους παλαιότερους, εύχομαι να έχουν όρεξη και επιθυμία για γνώση και έργο, τόλμη και έμπνευση για την προσωπική τους εξέλιξη και για την εξέλιξη και βελτίωση του τόπου μας και της ζωής μας σε αυτόν.

Καλώς να ορίσει ο νέος χρόνος 2017 και ας τον υποδεχτούμε με αισιοδοξία και δημιουργική διάθεση.  Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένο το Νέο Έτος.