Η ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ | ΔΗΜΟΣ ΘΗΡΑΣ
Ηµεροµηνία ∆ηµοσίευσης
08/12/2016
Χρήστης Καταχώρησης
Administrator
Φορέας
Δήμος Θήρας
Υπηρεσία
Ιδιαίτερο Γραφείο Δημάρχου
Είδος
Δελτίο Τύπου
Τίτλος
Η ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
Α.Δ.Α.
Α.Δ.Α.Μ.
Τομείς Ενδιαφέροντος

Με αφορμή τα παραπλανητικά δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν σε ορισμένα τοπικά μέσα σχετικά με το κόστος της συνέντευξης του Δημάρχου Θήρας έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

«Το ποσό της ανάθεσης 182/2016 ανέρχεται στα 23.304,56€ (συμπεριλαμβανομένου φπα) και όχι 24.800€ και αφορά πράγματι την προώθηση της πρωτοβουλίας του Δήμου Θήρας «Σαντορίνη προορισμός όλο τον χρόνο». Η δαπάνη για την συνέντευξη τύπου στην Αθήνα αποτελεί μέρος του συνολικού ποσού (των 23.304,56€) και αφορά δαπάνες για αεροπορικά εισιτήρια, μεταφορές, ενοικίαση χώρου, οργάνωση και προώθηση της εκδήλωσης, γεύμα, αναμνηστικά δώρα.

Επιπλέον, η απόφαση αυτή καλύπτει δαπάνες για την παραγωγή διαφημιστικού και προωθητικού υλικού της πρωτοβουλίας, το οποίο χρησιμοποιείται τόσο στις διεθνείς εκθέσεις που συμμετέχει ο Δήμος Θήρας όσο και στις επαφές που έχει ο Δήμος με δημοσιογράφους εντός και εκτός Ελλάδας.

Η διαστρέβλωση της πραγματικότητας θα πρέπει επιτέλους να σταματήσει όχι μόνο εκ μέρους των διαφόρων Ρομπέν των Δασών, αλλά και εκ μέρους των μέσων που την αναπαράγουν χωρίς προηγούμενη έρευνα και διασταύρωση στοιχείων».