Δωρεάν επιμορφωτικό σεμινάριο νέων νησιωτών στην Αθήνα για πράσινα επαγγέλματα | ΔΗΜΟΣ ΘΗΡΑΣ
Ηµεροµηνία ∆ηµοσίευσης
31/03/2023
Χρήστης Καταχώρησης
Καρβούνης Αντώνης
Φορέας
Δήμος Θήρας
Υπηρεσία
Ιδιαίτερο Γραφείο Δημάρχου
Είδος
Ανακοίνωση
Τίτλος
Δωρεάν επιμορφωτικό σεμινάριο νέων νησιωτών στην Αθήνα για πράσινα επαγγέλματα
Α.Δ.Α.
Α.Δ.Α.Μ.
Τομείς Ενδιαφέροντος

Επιμορφωτικό σεμινάριο με αντικείμενο τα πράσινα επαγγέλματα στον νησιωτικό χώρο διοργανώνεται από το Δίκτυο Αειφόρων Νήσων (ΔΑΦΝΗ) το διάστημα 24-28 Απριλίου στην Αθήνα, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου YENESIS. Το έργο στοχεύει στην ενίσχυση της εργασίας των νέων νησιωτών σε τομείς όπως η προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή, η κυκλική οικονομία, η βιώσιμη διαχείριση υδατικών πόρων και τα βιώσιμα συστήματα τροφίμων. 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε νέους και νέες ηλικίας 24-30 ετών, που κατοικούν μόνιμα σε νησί, έχουν εκπαιδευτικό υπόβαθρο σχετικό με τις θετικές επιστήμες και είτε βρίσκονται σε αναζήτηση εργασίας είτε απασχολούνται σε επαγγέλματα άσχετα με τις σπουδές τους. Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν, ενώ καλύπτονται τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής και ημιδιατροφής. 

Διορία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο σεμινάριο είναι η Δευτέρα 10 Απριλίου 2023. Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο email info@dafninetwork.gr με την υπόδειξη: Επιμορφωτικό σεμινάριο YENESIS.