ΔΥΟ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΑΘ ΓΙΑ ΒΟΥΡΒΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ | ΔΗΜΟΣ ΘΗΡΑΣ
Ηµεροµηνία ∆ηµοσίευσης
19/04/2017
Χρήστης Καταχώρησης
ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Φορέας
Δήμος Θήρας
Υπηρεσία
Επικοινωνία & Δημόσιες Σχέσεις
Είδος
Ανακοίνωση
Τίτλος
ΔΥΟ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΑΘ ΓΙΑ ΒΟΥΡΒΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ
Α.Δ.Α.
Α.Δ.Α.Μ.
Τομείς Ενδιαφέροντος

Σε συνέχεια της ένταξης δύο (2) έργων της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θήρας (ΔΕΥΑΘ) στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2014-2020» και τον Άξονα Προτεραιότητας 2 «Αειφορική ανάπτυξη και διαχείριση των πόρων», που αφορούν το Εξωτερικό Δίκτυο Ύδρευσης του Μεγαλοχωρίου (δαπάνης 425.000€) και το Δίκτυο Ύδρευσης Βουρβούλου (δαπάνης 466.000€), η ΔΕΥΑΘ προκηρύσσει ανοικτούς διαγωνισμούς συνολικής αξίας 891.000€

Ο πρώτος διαγωνισμός (Μεγαλοχώρι) θα διεξαχθεί στις 11 Μαΐου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10.00 π.μ. και ο δεύτερος (Βουρβούλος) στις 16 Μαΐου 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00 π.μ. στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Θήρας (Δ.Ε.Υ.Α.Θ.), Πλατεία Σαρπάκη – Φηρά Θήρας.  Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο τηλέφωνο 22860 25393-4, fax 22860 25898, αρμόδιος υπάλληλος κ. Νικόλαος Μάινας ή να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θήρας  www.deyathira.gr στον τομέα ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ (http://www.deyathira.gr/information/contests/).

Στο Μεγαλοχώρι, το έργο αφορά την κατασκευή νέας δεξαμενής ύδρευσης χωρητικότητας 105 κυβικών στο περιβάλλοντα χώρο της υφιστάμενης δεξαμενής ύδρευσης του Πύργου (θέση έξω πλατεία Πύργου) και την κατασκευή του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης από την νέα δεξαμενή έως την δεξαμενή ύδρευσης του οικισμού Μεγαλοχωρίου.

Στην περιοχή του Βουρβούλου, το έργο αφορά την κατασκευή νέου εσωτερικού δικτύου ύδρευσης προς αντικατάσταση του παλαιού προβληματικού μεταλλικού δικτύου. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί διευθέτηση των υψηλών πιέσεων στο υφιστάμενο δίκτυο λόγω μεγάλων υψομετρικών διαφορών καθώς και εξάλειψη των διαρροών με σκοπό την κάλυψη των αναγκών και την διασφάλιση της αδιάλειπτης υδροδότησης του οικισμού.