ΣΥΓΧΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΗΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ ΤΗΣ ΑΕΣ | ΔΗΜΟΣ ΘΗΡΑΣ | Beta Version
Ηµεροµηνία ∆ηµοσίευσης
10/04/2017
Χρήστης Καταχώρησης
ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ
Φορέας
Δήμος Θήρας
Υπηρεσία
Επικοινωνία & Δημόσιες Σχέσεις
Είδος
Δελτίο Τύπου
Τίτλος
ΣΥΓΧΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΗΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ ΤΗΣ ΑΕΣ
Α.Δ.Α.
Α.Δ.Α.Μ.
Τομείς Ενδιαφέροντος

Ακολουθεί η συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Θήρας, κου Νίκου Ζώρζου προς την Αθλητική Ένωση Σαντορίνης με αφορμή την κατάκτηση από τους παίδες της πρώτης θέσης του Πρωταθλήματος Κυκλάδων.

«Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα και επισήμως να σας συγχαρώ τόσο προσωπικά όσο και εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του Πρωταθλήματος Κυκλάδων.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της ομάδας και στους προπονητές, αλλά και στους γονείς τους που αποτελούν τους στυλοβάτες των προσπαθειών τους.

Η επιτυχία αυτή, δεύτερη συνεχόμενη και μ’ ένα εξαιρετικό σερί αποτελεσμάτων όλη τη χρονιά αποτελεί επιβράβευση της εξαιρετικής προσπάθειας που γίνεται τα τελευταία χρόνια μέσα στην ομάδα ενώ ταυτόχρονα δίνει την αυτοπεποίθηση και την δύναμη για ακόμη περισσότερες επιτυχίες και κατακτήσεις.

Σας εύχομαι να συνεχίσετε να είστε νικητές σε όλες τις επιλογές της ζωής σας και να κρατήσετε τη δύναμη ψυχής και το αθλητικό σας ήθος σε όλη την πορεία σας στο αθλητικό και προσωπικό σας «παρκέ».

Καλή συνέχεια και  πάντα επιτυχίες! Συγχαρητήρια!».